top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Poraz košarkaša Ljubuškog u Busovači
Ponedjeljak, 30 Ožujak 2009 16:28
U subotu 28.03.2009. košarkaši HKK Ljubuški su u okviru 17. kola 1. lige HB gostovali u Busovači i zabilježili poraz od 88:76.U poprilično nervoznoj i lošoj košarkaškoj predstavi domaći igrači su uz podršku dvjestotinjak gledatelja zasluženo došli do pobjede.
Cijeli tijek utakmice ekipa Busovače je igrala zonsku obranu, što je njihova glavna odlika na domaćem terenu,a košarkaši Ljubuškog nikako nisu uspijevali pronaći pravi odgovor na 'busovačku zonu'.

Strijelci za Ljubuški:

Barać 20
Škegro 18
Gašpar14
Vujčić 14
Nikšić 4
Bošnjak 3
Vranješ 3Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m