top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #RK Ljubuški ispustio pobjedu u završnici
Utorak, 31 Ožujak 2009 09:19

Ovaj vikend odigrano je 14. kolo Prve lige BiH - Jug, gdje je RK Ljubuški ugostio RK Velež.
Utakmica je odigrana u Gradskoj športskoj dvorani sa početkom u 17:30h. Susret je bio iznimno zanimljiv i neizvjestan do samoga kraja što dokazuje i konačni izjednačeni rezultat 32:32 (15:15).

Mada je u završnicu utakmice ušao sa tri gola prednosti Ljubuški nije uspio pobijediti, jer njegovi rukometaši nisu uspjeli realizirati zadnja četiri napada promašivši u kontranapadu čisti zicer i dva sedmerca. Gosti su iskoristili ovaj poklon, te su spretno i sretno došli do boda. U redovima Ljubušaka najefikasniji strijelci bili su Vidović sa 14 i Jakić sa 10 pogodaka.

RK LJUBUŠKI - RK VELEŽ 32:32 (15:15)

Već sljedeći vikend odigrava se 15. kolo kada će Ljubušaci otputovati u Travnik gdje ih dočekuje RK Borac.

 

izvor: izvidjac.com

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m