top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Kandidatura za svjetsko juniorsko rukometno prvenstvo
Četvrtak, 02 Travanj 2009 07:04
Rukometni savez BiH, kojem je na čelu naš Stanislav Mucić, podnio je Svjetskoj rukometnoj Federaciji (IHF) kandidaturu za organizaciju Svjetskog juniorskog rukometnog prvenstva, koje će biti održano od 14. do 25. kolovoza 2011. godine i za domaćina ove manifestacije predloženo je sedam gradova među kojima i Ljubuški. Konačna odluka o organizatoru ove manifestacije biće donesena tokom lipnja ove godine na Kongresu IHF-a, navedeno je u pismu namjere RS BiH dostavljenog načelnicima i gradonačelnicima Banjaluke, Doboja, Sarajeva, Mostara, Ljubuškog, Žepča i Visokog.

Ovi gradovi nalaze se na listi predloženih domaćina Svjetskog juniorskog rukometnog prvenstva 2011. godine.

U vezi sa kandidaturom i izborom domaćima u BiH u narednom periodu treba dođi delegacija IHF-a obaviti inspekciju postojećih kapaciteta sportskih dvorana i hotela.

Ako bude prihvaćena kandidature BiH za organizaciju Svjetskog juniorskog prvenstva 2011. godine, obaveze domaćina bile bi da osigura odgovarajuće dvorane za trening i utakmice, te da financira smještaja šest reprezentacija koje bi igrale u grupi u gradu domaćinu ovog prvenstva.Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m