top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Suđenje Paradžika u Istočnom Sarajevu nije utjecalo na rezultat utakmice
Četvrtak, 02 Travanj 2009 17:01
paradzikU Sarajevu je u ponedjeljak održana sjednica Odbora za natjecanje NS BiH, koji je, pored rješavanja ostalih predmeta iz svoje nadležnosti, razmatrao žalbu FK „Velež“ na utakmicu 19. kola Premijer lige BiH FK „Slavija“ - FK “Velež“ 2:1, odigranu 21. 03. 2009. godine u Istočnom Sarajevu, a sudac je bio Goran Paradžik iz Ljubuškog.

Nakon razmatranja predmetne žalbe i cjelokupnog spisa, Odbor je donio slijedeću odluku:
Slijedom mišljenja Odbora za sudce i suđenje NS BiH, odbija se žalba FK „Velež“ u dijelu koji se odnosi na suđenje, te se utakmica 19. kola Premijer lige BiH FK „Slavija“ - FK „Velež“ registrira postignutim rezultatom - 2:1 u korist FK „Slavija“, jer je utvrđeno da i pored određenih grešaka, suđenje Gorana Paradžika nije utjecalo na konačni rezultat utakmice.

Cjelokupni spis sa spomenute utakmice ustupljen je u nadležnost Disciplinskoj komisiji NS BiH, koja će ustvrditi odgovornost klubova i službenih osoba u vezi s organizacijom utakmice i ponašanjem navijača.

izvor: nfsbih.baKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m