top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #ŽRK Ljubuški LO lako protiv Željezničara
Nedjelja, 05 Travanj 2009 11:59

rukometasica3Plavi vlak iz Hadžića je ponovno ispao iz kolosijeka, jer što nije uspijelo budućim prvakinjama ŽRK Borcu uspjelo je Ljubušankama. ŽRK LJUBUŠKI LO je nastavio niz nepobjedivosti u Hadžićima i ovaj put Ljubušanke su pobjedile i tako osigurale titulu viceprvakinja za sezonu 2008/2009 iako do kraja natjecanja ima jos 5 kola i mogu je samo teoretski ispustiti.

ŽELJEZNIČAR - LJUBUŠKI LO 32:36 (15:17)

Najbolje u redovima naše ekipe bile su kapetanica Maja Prusina sa 10 zgoditaka i iznenađenje Klaudija Knezović sa 9 zgoditaka, koja nije dobila pravu priliku kod bivšeg trenera Papka gotovo dvije godine, a priliku što joj je dao novi trener Nikolić je u potpunosti iskoristila i dokazala da se na nju može računati i u budućim utakmicama.

ŽRK Ljubuški idući susret igra u gradskoj dvorani 24/25.04.2009 sa ekipom ŽRK Živinica koja je u ovom kolu savladala ŽRK Ilidžu sa visokih 35:21, jer slijedi stanka od 3 tjedna zbog reprezentativnih obveza i završnice Kup-a BiH u kojem su naše rukometašice osigurale sudjelovanje među 4 najbolje ekipe.

 

izvor: zrkljubuski1956.blog.hr

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m