top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Uspješan vikend naših rukometaša
Utorak, 07 Travanj 2009 00:34

rukljubuskaOvaj vikend naši rukometaši zabilježili su dvije pobjede i to u Prvoj ligi Bosne i Hercegovine - Jug te u ligi Herceg Bosne. Kada je riječ o prvoj ligi Bosne i Hercegovine, RK Ljubuški zabilježio je pobjedu u Travniku rezultatom 23:34(14:15).Najefikasniji strijelci bili su Jakić sa 11 i Vidović sa 7 pogodaka, dok je u redovima protivnika brojem zgoditaka dominirao Baltić (6 pogodaka).

Nakon kratke pauze za Uskrs  pred igračima je 16. kolo gdje će u Ljubuškom ugostiti RK Zrinjski.

U ligi Herceg Bosne također je zabilježena pobjeda. Naime, naši Akademci (1994. godište) savladali su MRK Zrinjski rezultatom 28:26, a u redovima naše ekipe najviše je bio efikasan Tomislav Kordić koji je postigao 10 zgoditaka.


Izvor: izvidjac.com

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m