top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #HKK Ljubuški uvjerljivo protiv HKK Tomislava
Utorak, 07 Travanj 2009 11:01
U subotu, 04.04.2009. u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom odigrano je 18. (posljednje) kolo 1.lige Herceg-Bosne.HKK Ljubuški je slavio protiv HKK Tomislav iz Tomislavgrada rezultatom 84:55. Najuvjerljivija pobjeda ove sezone je izborena lakše nego što se očekivalo. Utakmici se prišlo ozbiljno i bez potcjenjivanja protivnika što je rezultiralo značajnom prednošću Ljubuškog već na kraju prve četvrtine 31:19.
U nastavku utakmice domaći košarkaši nastavljaju s čvrstom obranom i efikasnim napadom. Sredinom druge četvrtine odlično igraju igrači koji imaju manju minutažu i koji svoju priliku čekaju sa klupe, u tom periodu istaknuo se Ante Granić koji je sa  osam uzastopnih poena podigao malobrojnu publiku na noge.

Drugo poluvrijeme je bila prilika da svi igrači uđu u igru što je dobro iskoristio Goran Nuić koji je za kratko vrijeme postigao šest poena te Danijel Nikšić sa četiri poena, a vrijedi spomenuti i Iliju Bošnjaka koji je, iako se ovog puta nije upisao u strijelce, dao svoj doprinos ovoj uvjerljivoj pobjedi.

Na kraju utakmice trener Srećko Čolak  je bio zadovoljan prikazanom igrom i zalaganjem te najavio još dvije pobjede u zaostalim utakmicama protiv Busovače i Zrinskog II koje će HKK Ljubuški odigrati poslije uskrsnih blagdana.Obje utakmice Ljubušaci će odigrati u Ljubuškom a točni termini će biti određeni naknadno. S te dvije utakmice košarkaši će zaključiti ovu turbulentnu sezonu i nadati je se da će iduća biti puno bolja i s manje problema koji već dugi niz sezona prate ljubušku košarku.

Evo kompletne liste strijelaca HKK LJubuški u utakmici s Tomislavom: Vujčić 23, Škegro 16, Gašpar 10, Vranješ 10, A. Granić 8, Karačić 7, Nuić 6, Nikšić 4.

izvor: Radio LjubuškiKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m