top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Josipa Tomić i Vesna Tolić u reprezentaciji BiH
Srijeda, 08 Travanj 2009 07:43
Ženska juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupiti će se danas u Sarajevu kako bi počela pripreme za kvalifikacijski turnir za Europsko prvenstvo, a koji će se odigrati od od 10. do 12. travnja u dvorani „Ramiz Salčin“ na Mojmilu.
Za prve dvije pozicija na turniru koje vode na EP ove godine u Mađarsku, naše rukometašice do 19 godina igrati će protiv vršnjakinja iz Srbije, Crne Gore i Islanda.

U prvom kolu sastati će se sa Crnom Gorom (10. travnja, u 17 sati). U drugom, dan kasnije protivnik će im biti Srbija (17), a 12. travnja igrat ćemo sa Islandom (13 sati).

Selektor Rade Unčanin u predstojećim kvalifikacijama računati će na sljedeće igračice:Josipa Tomić, Vesna Tolić,Azra Zorlak, Ines Halebić, Ana Zovko, Andrea Kolobara, Berina Malanović, Katarina Mikulić, Arnela Hubanić, Armina Marić, Aldijana Gabela, Anica Gudelj, Ivana Marić, Mirna Glibić, Iris Škaljić, Monika Rašidović i Tamara Bokarić.

Kockasti dio reprezentacije BiH

Komentar admina bloga ŽRK Ljubuški :

Zaista čudi ne pozivanje desnog krila iz ŽRK LJUBUŠKOG LO Lejle Ristić koja je jedna od standarni igračica ŽRK Ljubuškog na toj poziciji, a imajući u vidu da je Josipa Tomić njezina suigračica i motor reprezentacije dok druge igračice niti igraju u svojim klubovima, niti imaju mogućnost stalnog treniranja u svojim sredinama pa začuđuje pozivanje brojnih igračica iz ŽRK Zrinjskog koje ne dobiju niti minutu od svojih trenera u prvenstvenim utakmicama. Na vršitelju dužnosti izbornika Radi Unčaninu je velika odgovornost, imajući u vidu da je reprezentacija sastavljena po principu mama i tata, a sam stručni stožer od trenera početnika do aktivnih igrača sa malim iskustvom u trenerskoj branši. Bosna i Hercegovina i ova repka zaslužuju više, jer ovo je idealna prilika da jedna BiH vrsta u rukometu vidi Euro smotru, a znajući da Josipa Tomić ima na stolu pozivnicu za kockasti dres i ona kao igračica u karijeri može mnogo toga propustiti kocakajući se u BiH dresu maminih i tatinih kćerki.Vrijeme će pokazati više...do 12 travnja, Vaš admin!!!

http://zrkljubuski1956.blog.hr/
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m