top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Juniorke poražene na startu kvalifikacija; 7 golova Josipe Tomić
Subota, 11 Travanj 2009 14:12

rukomet-zene2Ženska juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Mađarskoj poražena u Sarajevu od vršnjakinja iz Crne Gore.

Bh. reprezentativke nakon prvog poluvremena imale su aktivan rezultat, ali su do kraja utakmice gošće potpuno preuzele inicijativu pa je susret okončan rezultatom 19:27. Treba izdvojiti Josipu Tomić, koja je postigla 7 golova i opravdala ukazano povjerenje.

Naše mlade rukometašice samo u prvih pola sata pružile su ozbiljniji otpor Crnogorkama. Utakmicu je bolje otvorila naša izabrana vrsta, te je nakon dva minuta igre na semaforu stajalo 2:0 u korist naših djevojaka. Međutim, Crnogorke kao da nakon našeg vodstva tek počinju igrati, pa za samo 3 minute prave 5:0 i tako okreću rezultat u svoju korist. Do kraja prvog poluvremena izabranice Radeta Unčanina uspjele su uhvatiti priključak tako da se na odmor otišlo sa samo dva razlike za gošće (11:13).

Drugo poluvrijeme izgledalo je kao da su na teren istrčale dvije posve nove ekipe. Naše mlade djevojke pravile su početničke greške, a Crnogorke su to koristile te iz minuta u minut povećavale prednost i u 43. minuti susreta već imale prednost od 9 pogodaka (13:22). Od 43. minute mlade rukometašiće Crne Gore malo su smanjile tempo igre i znalački privele utakmicu kraju.

U našim redovima treba izdvojiti Josipu Tomić, koja je postigla 7 golova i opravdala ukazano povjerene te golmanicu Anicu Gudelj, dok su ostale reprezentativke odigrale ispod svih očekivanja.

Kod gošći iz Crne Gore najbolje su bile Marković i Mehmedović sa po 6 postignutih golova.

BiH – Crna Gora 19:27 (11:13)
Dvorana: Ramiz Salčin – Mojmilo. Gledaoca: 400. Sudije: Dalibor Jurinović i Marko Mrvica (oba Hrvatska)
Isključenja: BiH 4 minute, Crna Gora 14 minuta. Sedmerci: BiH 1(1), Crna Gora 2(2)

BiH: Halebić 1, Zovko, Bokarić 2, Malanović 2, Mikulić 1, Tomić 7, Marić 1, Gabela, Gudelj, I. Marić 1, Tolić 2, Glibić, Škaljić, Rašidović 2. Selektor: Rade Unčanin
Crna Gora: Vukčević, Premović 2, Vlaović, Mehmedović 6, Joličić 2, Marković 6, Božović 4, Knežević 3, Novaković 1, Tatar, Delić 3, Mišurović, Klikovac, Lazović.
Selektor: Marko Ivanović

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m