top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #HRK Izviđač MI Grupa otputovali na pripreme u Vrbovec
Petak, 23 Siječanj 2009 16:10

Ekspedicija HRK Izviđač Mi Grupa koju čine 18 igrača, te članovi stručnog stožera, jutros su autobusom otputovali na osmodnevne pripreme u Hrvatsku. Baza "Skauta" bit će malo mjesto Vrbovec kod Zagreba. U sklopu priprema momčad će pored treninga odigrati 8 utakmica uglavnom sa hrvatskim i slovenskim momčadima. Prvi ogled "Skauti" će imati u petak. 23.01.2009. u 18 sati u Dobavi (Slovenija) protiv istoimene momčadi.

Izviđač će svoje pripreme okončati nastupom na turniru u Karlovcu na kome pored domaćina RK Karlovca sudjelovati  RK Metković i RK Cimos (Koper).
Prvi dio priprema Izviđačevi rukometaši su odradili u Ljubuškom, gdje su vrijedno trenirali pod nadzorom novog trenera Saše Kučeka. Pored svakodnevnih treninga u Gradskoj športskoj dvorani i na nogometnom stadionu "Babovac", "Skauti" su odigrali i dvije utakmice sa hrvatskim prvoligašima RK Metković i RK Split.
Prvu kontrolnu utakmicu odigrali su protiv susjeda iz Hrvatske, rukometaša Metkovića. Domaćini iz Metkovića bili su bolji i na kraju zasluženo slavili rezultatom 35:28 (18:13). Kod Ljubušaka najbolji su bili Dominiković sa 6 i Tabak sa 4 postignuta gola, dok je domaće predvodio Ćužić, koji je mrežu Izviđača zatresao 6 puta.
U drugoj utakmici Izviđač je nakon dosta dobre igre pobijedio hrvatskog prvoligaša, RK Split, rezultatom 33:29 (17:17). U redovima naše momčadi sjajnu partiju pružili su Matić sa 6 i Tabak sa 5 postignutih golova, dok je kod domaćina bolji od ostalih bio Babić sa 6 golova.
Osim što su odigrali dvije pripremne utakmice "Skauti" su, točnije igrači, treneri i službene osobe su bili na otvaranju 21. Svjetskog prvenstva za rukometaše u Splitu.
Naime, Uprava kluba pobrinula se da nabavi ulaznice za sve mečeve prvoga kruga koje se igraju u Spaladium Areni tako da bi igrači i polaznici Rukometne akademije imali priliku da vide svoje rukometne uzore iz cijelog svijeta.
“Ovo je jedinstvena prilika našim mladim igračima da uživo vide rukometne uzore iz cijelog svijeta. Vjerujem da odlazak na ovako veliko takmičenje neće biti uzaludno, odnosno da će svi oni nešto naučiti. Naravno, nije ni potrebno govoriti o tome da će to biti praznik rukometa”, kazao je jedan od trenera u Rukometnoj akademiji Izviđača Dario Mikulić.

www.izvidjac.com

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m