top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #MNK Ljubuški hvata -4 iz Goražda!
Ponedjeljak, 13 Travanj 2009 00:00

mnk-ljubuski2U srijedu 15.travnja 2009. godine u gradskoj sportskoj dvorani Ljubuški igra se uzvratna utakmica za prvaka BiH između ekipa MNK "Ljubuški" i MNK "Drina" Goražde.

Utakmica počinje u 18:30 sati, ovim putem pozivamo sve da dođu i pomognu Ljubuškom da ostvari povoljan rezultat. Ulaz je besplatan!

MNK "Drina" je u prošli četvrtak u prvoj utakmici play off-a za prvaka BiH u dvorani "Mirsad Hurić" u Goraždu pobijedio ekipu MNK"Ljubuški" rezultatom 8:4.

ljubuskimnk


Podsjetimo još da u dugoj utakmici play off-a igraju MNK" Seljak" i MNK" Orlić". Ukupni pobjednici ova da meča idu na završnicu u Foču, a prije toga igraju utakmicu za prvaka Federacije, dok će u Foči zajedno sa predstavnikom FSRS Leotarom igrati za prvaka BiH. Leotar je u finalu "Dal Ponte" lige FSRS savladao ekipu Doboja rezultatom 2:1.

LJ::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m