top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #KUP BiH: ŽRK Ljubuški u polufinalu s Borcem
Utorak, 14 Travanj 2009 12:11

zrkljkupbihU prostorijama Rukometnog saveza BiH danas su izvučeni polufinalni parovi Kupa BiH za rukometašice koji se u petak i subotu igra u Hadžićima.

Kuglice su ŽRK Ljubuškom za protivnika dodijelile banjalučki Borac koji brani prošlogodišnju titulu, dok je drugi polufinalni par domaći Željezničar i mostarska Katarina.


Prvo polufinale između Željezničara i Katarine igrati će se u petak s početkom u 17:30 sati, dok će naše rukometašice na parket izići u 20 sati kako bi odmjerile snage s favoriziranim Borcem. Sve utakmice se igraju u dvorani Kulturno-sportskog i rekreacijskog centra u Hadžićima.

Finale Kupa BiH za sezonu 2008/09. igrati će se u subotu u 14 sati uz izravan prijenos na BHT1.

Lj::Portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m