top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #MNK Ljubuški savladao Drinu i prošao dalje
Srijeda, 15 Travanj 2009 23:15

ljubuskimnk_mVečeras je u Gradskoj sportskoj dvorani Ljubuški igrana uzvratna utakmica za prvaka BiH između ekipa MNK "Ljubuški" i MNK "Drina" Goražde. Naši malonogometaši su pred oko 300 gledatelja uspjeli savladati momčad Drine i s ukupnim rezultatom 12:9 plasirati se na finalni turnir u Foču za prvaka BiH.

MNK Ljubuški će također igrati finale za prvaka Federacije s boljim iz susreta MNK Orlić - MNK Seljak.

 

MNK "LJUBUŠKI" - MNK "DRINA"  8:1

Sudci: Mulahasanović Adis i Čaušević Muamer
Delegat: Ibreljić Ekrem
MNK "LJUBUŠKI": Detki, Šimić, Dodig, Markotić, Čilić, Rogić, Valjan, Bencun, Nižić, Sušac, Jozić, Luburić.
MNK "DRINA": Mešanović, Korda, Ćehaja, Kahvedžić, Šuntić, Harba, Isaković, Maslo, Bičo, Ćesko.
STRIJELCI: 1:0 Šimić (6'); 2:0 Jozić (7'); 3:0 Dodig (9'); 4:0 Dodig (14'); 4:1 Šuntić (18'); 5:1 Dodig (19'); 6:1 Dodig (20'); 7:1 Dodig (39'); 8:1 Dodig(40').

Odmah na početku utakmice naši su imali veliku terensku incijativu što su iskoristili i već u 9. minuti su vodili sa 3:0. Gosti su preko Jasmina Šuntića u 18. minti postigli počasni pogodak, a na odmor se otišlo rezultatom 6:1, prije svega zbog bojažljive igre pojedinih igrača gostiju. U drugom poluvremenu nešto druga slika gosti se otvaraju i imaju incijativu, ali Ljubuški stalno prijeti iz kontra napada, ali sjajni golman gostiju Mešanović sve zaustavlja. Inače Mešanović je spasio Drinu od velike katastrofe. Treba napomenuti da su u drugom poluvremenu postignuti golovi tek kada je Drina igrala rizičnu igru bez golmana. Dodig je postigao dva pogodka za 8:1 i potvrdu velike nadmoći Ljubušaka. Najbolji igrač na utakmici je bio Krešimir Šimić koji se poigravao sa igračima Drine.

 

Prva utakmica finala za prvaka Federacije je na rasporedu 18./19. travnja, protivnik našim malonogometašima saznat će se sutra kada je u Sarajevu na rasporedu uzvratni susret između Orlića i Seljaka. Prvi susret odigran u Livnu je pripao gostujućoj momčadi Orlića rezultatom 3:2.

Uzvratni susret finala će se igrati 25./26. travnja 2009. godine.


ljubuskimnk


Turnir za prvaka Bosne i Hercegovine igrati će se u Foči od 8. do 10. svibnja. Na njemu će nastupiti uz Ljubuški i pobjednik dvoboja Seljak - Orlić kao predstavnici federacije, te momčad Leotar Tviko Nekretnine kao predstavnik Republike Srpske.

Lj::portalKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m