top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Subota u znaku rukometa
Petak, 17 Travanj 2009 00:44
izvidjacU subotu, 18.4. sa početkom u 09:00 h u Gradskoj športskoj dvorani održat će se Međunarodni rukometni Uskrsni turnir na kojem će nastupiti šest ekipa. U grupi A nalazit će se: RA Izviđač, RK Čapljina i RA Balić - Metličić Split, dok će u grupi B biti: RK Metković, HMRK Zrinjski Mostar te ŠR Dubrovnik.

Pored odigravanja utakmica na turniru će u 14:00 h biti predstavljen četvrti broj lista ''Akademija''. No ovdje nije kraj ''rukometnim poslasticama''. Naime, već po završetku turnira očekuje nas zanimljiv susret u Prvoj ligi - skupine Jug gdje RK Ljubuški na svom terenu dočekuje HMRK Zrinjski iz Mostara. Susret će se odigrati u Gradskoj športskoj dvorani sa početkom u 17:30 h.

Nakon duge stanke ponovno ćemo na terenu vidjeti naš prvi sastav koji će u 19:30 h ugostiti RK Konjuh Živinice u sklopu 18. kola Premijer lige. S obzirom na navedena događanja sigurno je da će subota biti u znaku rukometa i ovom prilikom pozivamo sve sugrađane da dođu i uživaju u rukometnim susretima.

izvor: www.izvidjac.com
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m