top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #KUP BiH: ŽRK Ljubuški platio danak neiskustvu
Subota, 18 Travanj 2009 09:15

golmanicaSinoć su u dvorani Kulturno-sportskog i rekreacijskog centra u Hadžićima odigrani susreti polufinala kupa BiH za žene. Naše djevojke su u završnici ispustile pobjedu protiv favoriziranog Borca iz Banjaluke, koji će danas u 14 sati igrati finale protiv Katarine iz Mostara.


Branitelj titule Borac je na produžetke savladao Ljubuški, rezultatom 29:28.

 

ŽRK Ljubuški Lido Osiguranje - ŽRK Borac Banjaluka 28:29

Ljubušanke su dobro otvorile utakmicu, za razliku od svojih protivnica koje su djelovale uspavane, te čvrstom igrom drže prednost koja je na kraju poluvremena bila čak pet golova, rezultat je bio 17:12. U nastavku se činilo da će naše mirno privesti ovu utakmicu kraju, ali ipak su platile danak neiskustvu i mladosti te u drugom poluvremenu dopuštaju banjalučankama da se probude i dođu do izjednačenja. Nakon 60 minuta igre bilo je 24:24, te su o pobjedniku odlučivali produžetci. Desetak sekundi prije kraja produžetaka su preporođene rukometašice Borca uspjele doći do prednosti 29:28 uz zadnji napad za Ljubuški. Ipak naše priliku za izjednačenje nisu iskoristile i nesretno su poražene rezultatom 29:28 za Borac.

rukometljubuski


Najbolja kod Ljubuškog je bila Andrea Prusina sa šest pogodaka, a kod Banjalučanki Armina Marić sa osam i Kornelija Klinac sa šest golova. Na kraju ostaje samo žal za propuštenom prilikom da se uđe u finale koje bi bilo šesto u posljednjih šest godina. Ljubuški će ostati na brojci od tri osvojena kupa (2003., 2005. i 2006.) barem do dogodine.

U drugoj polufinalnoj utakmici Željezničar je poražen od Katarine rezultatom 25:24.

Lj::Portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m