top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Bogat sportski dan u Ljubuškom
Nedjelja, 19 Travanj 2009 12:03

kosarkaodbojametDanas je pred nama bogat sportski dan. Ljubuški je domaćin u Gradskoj športskoj dvorani za svoje košarkaše, odbojkašice i malonogometaše.

Prvo je na rasporedu košarkaški dvoboj između Ljubuškog i Zrinjskog, potom sljedi ženska odbojka između OK Ljubuški i OK Mostar, a šlag današnjeg sportskog dana je svakako malonogometno finale za prvaka Federacije između domaćeg Ljubuškog i Sarajevskog Orlića.


Košarka: HKK Ljubuški i KK Zrinjski

Zaostala košarkaška utakmica 1. lige Herceg-Bosne između HKK Ljubuški i KK Zrinjski igra se u nedjelju 19. travnja 2009., s početkom u 14:45 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom. Iz kluba pozivaju sve ljubitelje košarke da dođu i povedu naše košarkaše do novog uspjeha. Ulaz je besplatan.

Odbojka: Ljubušanke s Mostarkama

Utakmica 10. kola Druge lige Federacije BiH, skupina Jug, između Odbojkaškog kluba Ljubuški i Odbojkaškog kluba Mostar igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, dana 19.4.2009.godine (nedjelja) s početkom u 17 sati.
Iz kluba, pozivaju sve ljubitelje odbojke da dođu i fer i korektnim navijanjem pomognu svom klubu.
Ulaz besplatan!


Malinogomet: Ljubuški igra finale za prvaka Federacije

U nedjelju 19. travnja 2009. god. s početkom u 19:30 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom igra se prvi susret finala za prvaka Federacije BiH u malom nogometu. Sastaju se MNK Ljubuški i MNK Orlić iz Sarajeva. Uzvrat je u utorak ili srijedu u Sarajevu. Neovisno od ishoda ovih dvaju susreta, MNK Ljubuški je prošlom pobjedom protiv Drine iz Goražda osigurao mjesto, uz MNK Orlić i MNK Leotar (prvak RS), na završnom doigravanju za prvaka BiH. Iz kluba pozivaju navijače da dođu u što većem broju te, kao i  na prošloj utakmici , ponesu naše malonogometaše do nove pobjede.

LJ::portal | Radio Ljubuški

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m