top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Pobjeda košarkaša, porazi odbojkašica i malonogometaša
Ponedjeljak, 20 Travanj 2009 11:24
kkljubuskiJučer su u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški odigrani susreti naših košarkaša, odbojkašica i malonogometaša.

Jedino su košarkaši uspjeli izvući pozitivan rezultat dok odbojkašice Ljubuškog nisu uspjele doći ni do seta protiv Mostarki, a naši su  malonogometaši poraženi od Orlića i tako su uvelike otežali put ka prvaku Federacije BiH.

Malonogometaši su propustili priliku da pred svojim gledateljima postignu dobar rezultat pred uzvrat u Sarajevu. U prvoj utakmici doigravanja za prvaka Federacije Orlić je slavio u Ljubuškom, rezultatom 6:9 i tako učinio velik korak prema tituli prvaka Federacije. Uzvratni susret se igra u Sarajevu 25. ili 26. 4. 2009. godine. Podsjećamo da neovisno o ishodu ovih utakmica protiv Orlića, MNK Ljubuški početkom svibnja sudjeluje na turniru u Foči gdje se uz Leotar i Orlić natječe za prvaka Bosne i Hercegovine.

MNK Ljubuški - MNK Orlić 6:9

Naše odbojkašice nisu uspjele doći do pobjede ni u zadnja dva kola Druge lige Federacije BiH, skupina Jug. U 9. kolu su poražene od ŽOK Mediteran iz Konjica rezultatom 3:0, a istim rezultatom ih je porazila momčad OK Mostara u posljednjem 10. kolu.
U Drugoj ligi Federacije naše odbojkašice nisu uspjele upisati pobjedu u deset odigranih susreta, uspjele su tek oduzeti dva seta svojim protivnicama.

ŽOK Mediteran (Konjic) - OK Ljubuški 3:0 (25:21) ; (25:12) ; (25:22) ; (75:55)
Prvi sudac: Vedran Krišto, drugi sudac: Ivan Perutina

OK Ljubuški - OK Mostar 0:3 (12:25) ; (12:25) ; (21:25) ; (45:75)
Prvi sudac: Zdravko Jakiša, drugi sudac: Ivan Perutina

HKK Ljubuški - KK Zrinjski II 93:90
U zaostaloj utakmici 1. lige Herceg-Bosne Ljubuški je bio bolji od gostujuće ekipe Zrinjskog II tri poena razlike.

LJ::portal
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m