top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Akademci ponovno osvojili prvo mjesto
Ponedjeljak, 20 Travanj 2009 18:30

rakiU subotu, 18.4. Rukometna akademija Izviđač uspješno je organizirala DRUGI MEĐUNARODNI USKRSNI RUKOMETNI TURNIR na kojem je nastupilo šest ekipa iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

U odličnoj atmosferi susreti su se odigravali od 09:00 do 15:00 h kada su službeno završena sva natjecanja. Prvo mjesto zasluženo je pripalo Ra Izviđač koja je u finalu igrala sa RK Metković i rezultatom 18:17 (10:6) osigurala pobjedu.

Treće mjesto osigurao je HMRK Zrinjski koji je savladao ekipu RA Balić - Metličić 11:16(6:9).

Ovaj turnir pored odigravanja utakmica bio je obogaćen i prezentacijom četvrtog broja lista ''Akadem i ja'' koje je održano u 14:00 h u prostorijama kluba. Prezentaciji su pored medija nazočili mnogobrojni gosti iz klubova koji su se natjecali na turniru.

Nakon prezentacije svi su se uputili u dvoranu gdje se odigravala finalna utakmica nakon čega je uslijedilo dodjeljivanje pokala i medalja. Pored plasmana ekipa bilo je i onih pojedinaca koji su se istaknuli svojom igrom na terenu. Pa je tako titulu najboljeg igrača odnio Matej Hrstić (RA Izviđač), najbolji golman bio je Marko Čurćić (HMRK Zrinjski) a titula najboljeg strijelca pripala je Marinu Jeliniću (RK Metković).

Ovim dodjelama službeno je zatvoren turnir, no ni tu nije kraj ugodnim druženjima. Naime Rukometna akademija odlučila je ŠR Dubrovnik odvesti u muzej na Humcu da bi se mogli upoznati sa poviješću ovog kraja. Obilaskom muzeja naši dragi gosti otišli su kući bogatiji za još jedno iskustvo.KONAČAN POREDAK:
1. RA IZVIĐAČ
2. RK METKOVIĆ
3. HMRK ZRINJSKI
4. RA BALIĆ-METLIČIĆ
5. ŠR DUBROVNIK
6.HRK ČAPLJINA

izvor: izvidjac.comKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m