top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U srijedu zaostala utakmica protiv RK Bosna SO
Ponedjeljak, 20 Travanj 2009 18:35
izvidjac_grbNadamo se da će se i u srijedu nastaviti odlična igra naših Skauta kada im u goste dolazi RK Bosna SO gdje će se odigrati zaostala utakmica iz 16. kola Premijer lige.

Susret će biti odigran u Gradskoj športskoj dvorani sa početkom u 19 sati. Ovim putem pozivamo sve sugrađane da dođu i podrže naše Skaute gromoglasnim navijanjem.


Nuić: Nemamo što izgubiti, bit će to prava utakmica

Bez obzira kako su klubovi plasirani utakmice između Izviđača i Bosne u Ljubuškom privlače veliku pozornost. Nakon pobjede protiv Konjuha u redovima "skauta" lakše se diše, a ne treba sumnjati da će svi domaći igrači dati maksimum kako bi što bolje parirali i favoriziranim gostima.

Iako smo oslabljeni ne igranjem Ilića, protiv Konjuha smo pokazali da možemo dobro odigrati i obranu. Kad svi "ginu" na parketu onda se može igrati protiv svakoga - kazao nam je Tomislav Nuić, pouzdano krilo Izviđača.
Jedan razlog više za optimizam u redovima Izviđača je forma vratara koji su konačno došli na svoje, Kvesić je protiv Konjuha u samo petnaestak minuta skupio devet, a Prskalo je dodao još jedanaest. Ipak, Bosna je nešto drugo čega su svi svjesni, ali niko ne pomišlja na predaju unaprijed ...

Bosna dolazi potvrditi titulu kako bi što mirnije ušla u završnicu i već su "upisali" bodove. Mi nemamo što izgubiti, a na nama je pokušati pomrsiti im račune. Bez obzira na krajnji rezultat bit će to prava utakmica u kojoj ćemo pokazati da pobjeda protiv Konjuha nije slučajna - rekao je Nuić.

izvor: izvidjac.com | M. Kraljević, Sport avaz
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m