top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Kadeti KK Ljubuškog prvi u Međugoriju
Utorak, 21 Travanj 2009 14:40
kklj_medjugorijeU organizaciji Karate kluba Međugorje, i Udruge Susret, dana 19.04. 2009. god u dvorani ŠRC Circle International u Međugorju održan 1. karate turnir „Međugorje Open 2009.“ za natjecatelje od 10 do 16 godina.

Na turniru je nastupilo oko 250 natjecatelja iz 18 klubova.

Karate Klub Ljubuški nastupio je s 15 natjecatelja a njih 6 se okitilo medaljama u pojedinačnim kategorijama, dok su kadeti Karate Kluba Ljubuški osvojili 1. mjesto u ekipnim borbama.

U pojedinačnoj konkurenciji odličja su osvojili :

* Daniel Bebek, u kategoriji učenici - 42 KG 2. mjesto
* Ivan Nosić, kadeti - 57 KG, 3. mjesto
* Vito Bebek, kadeti - 63 KG, 3. mjesto
* Anton Ereš, kadeti - 63 KG, 2 mjesto
* Luka Mušan, kadeti + 70 KG, 3. mjesto
* Andrej Matić, kadeti + 70 KG, 2 mjesto
* KADETI EKIPNO -BORBE 1. MJESTO


Koristimo ovu priliku pozvati sve sugrađane i prijatelje karate sporta, u subotu 25.04. u gradsku športsku dvoranu gdje će se održati '3. Ljubuški kup' međunarodni karate turnir.

Očekujemo oko 500 natjecatelja iz BiH i RH. Svečano otvaranje turnira je u 10:00 sati.

Ivan Anić,
Karate Klub Ljubuški
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m