top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Ljubuška teniska nada među deset najboljih u Hrvatskoj
Subota, 31 Siječanj 2009 18:24
Franko Šiljeg, juniorska teniska nada iz Ljubuškog, probio se među deset najboljih juniora u Hrvatskoj.
To je dosad najveći uspjeh nadarenog mladog Ljubušaka, ostvario ga je nakon dvoranskog Otvorenog prvenstva Oroslavlja za juniore do 16 godina, na kojem je osvojio drugo mjesto, a nova službena rang lista bit će objelodanjena u veljači.

Na turniru u Oroslavlju, koji je po jačini trećeg ranga od ukupno sedam rangova HTS-a, nastupila su 32 mlada tenisača. Franko je pobijedio Tina Antonića iz Zagreba 6:2, 6:2, Danila Pavličevića iz Zagreba 6:1, 6:2, potom drugog nositelja Matea Fabera iz Podsuseda sa 3:6, 6:4, 6:4, zatim u polufinalu Jana Dupora iz Zagreba 6:2, 6:0 da bi u finalu izgubio od Marka Goleša Babića iz Zagreba rezultatom 6:2, 7:5. Franka sada čekaju pripreme za proljetna međunarodna europska natjecanja u organizaciji Tennis Europe Junior, gdje je u 2009. godini ušao kao 202. igrač na europskoj juniorskoj rang listi.

Njegov novi profesionalni trener André Joureau iz TK Dugo Selo, zadovoljan je njegovim uspjehom i napretkom i predviđa da bi se mladi Šiljeg u prvoj polovici ove godine mogao probiti među 50 najboljih europskih juniora. U rujnu prošle godine Frankova je obitelj iz Ljubuškog preselila u Zagreb.

Ivan Kaleb l Večernji listKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m