top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Andrej Paponja potpisao za Izviđač
Petak, 30 Siječanj 2009 00:00
Andrej Paponja danas je u prostorijama kluba potpisao ugovor sa Izviđačem i na taj način postao njegov novi član. Paponja igra na poziciji desnog krila i bio je član "Skauta" u sezoni 2003/2004 i 2004/2005 kada je Izviđač osvajao prvenstvo BiH, igrao Ligu prvaka, te dogurao do polufinala Kupa kupova gdje je bio eliminiran od Ademar Leona.
Očekuje se da će Paponja svojim kvalitetom i iskustvom pripomoći o ostvarenju zacrtanih ciljeva kluba. Pored igranja u Izviđaču, Paponja je igrao za hrvatske prvoligaše Metković i Split te je nastupao za talijanske, slovenske i španjolske klubove

izvidjac.com
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m