top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #ŽRK Ljubuški LO na pripremama u Crnoj Gori
Subota, 31 Siječanj 2009 23:08

U miru i tišini protječu pripreme rukometašica Ljubuškog Lido osiguranja. Najveći problem za sada su pripreme utakmice, koje je teško ugovoriti. Okolni hercegovački klubovi - Katarina i Zrinjski, zbog sličnih ciljeva, a moguće i učestale razmijene trenera, ne pokazuju želju za pripremnim susretima, pa su Ljubušanke prve probne utakmice igrale čak u Crnoj Gori. Oba susreta igrana su u Pljevljini na sjeveru Crne Gore i to isti dan.

- Prvu utakmicu igrali smo protiv juniorske reprezentacije Crne Gore, a drugu protiv srbijanskog ligaša Zaječara. Juniorke Crne Gore koje se pripremaju za kvalifikacije, pobijedili smo 28:27, dok smo od Zaječara izgubile 27:34, ističe kapetanica Ljubuškog LO Maja Prusina kojoj s ove dvodnevne mini turneje u najljepšem sjećanju nije ostao uzani put kanjonom Tare.

Inače, kapetanica Ljubuškog LO ističe da je vrlo zadovoljna tijekom priprema za nastavak prvenstva u kojem će viceprvakinje BiH voditi Metkovac Mate Nikolić, koji je veći dio jeseni proveo na klupi Katarine. U odnosu na sastav iz jesenske polusezone, klub je napustila Nela Ljolje koja je pristupila Katarini, a dvije su prinove Martina i Ana Nikolić inače kćerke trenera Nikolića. Martina igra na poziciji kružnog, a Ana lijevog vanjskog.

Za sada nema najava novih pripremnih utakmica, a trenutačno su odsutne Josipa Tomić i Vesna Tolić koje su na pripremama juniorske reprezentacije BiH koja se također priprema za kvalifikacije za europsko prvenstvo.

Piše: Dušan Musa, Večernji list

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m